Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Τα παιδιά μάς φτιάχνουν τη διάθεση...


Μια και δε γίνεται να είμαστε μέσα στην κατήφεια, λόγω όσων μας "πολιορκούν" καθημερινά σφίγγοντάς μας γερά τη "θηλιά" στον λαιμό, είπα να μοιραστώ δύο χιουμοριστικά βιντεάκια.

Το πρώτο αφορά στη μαμά που είναι μόνο μία και συνήθως λατρεμένη... Ένα γλυκό ευχαριστήριο μήνυμα με έξτρα χιουμοριστικό τρόπο, το οποίο έλαβα με χαρά και συγκίνηση από το νεαρό μέλος του σπιτιού (το βρήκε κάπου στο διαδίκτυο) για τις φάσεις που δέχτηκε τη στήριξή μου όταν το είχε ανάγκη.

Το δεύτερο προέρχεται πάλι από την ίδια με θέμα μια σχολική εβδομάδα μέσα από  σκηνές και ατάκες από τον περίφημο "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"... . Σκοπός της να μου φτιάξει τη διάθεση, λόγω της αρκετά πιεσμένης σχολικής καθημερινότητας ετούτου του καιρού.

Τελικά, τα παιδιά - μικρά, μεγάλα και μεγαλύτερα - ξέρουν πάντα να μας φτιάχνουν τη διάθεση, αφού είναι μια τέχνη που κατέχουν κι έχουν μονίμως στο "τσεπάκι", μην πω κι από "κούνιας"... 

Μα ας μην ξεχνάμε πως η παρουσία τους και μόνο ομορφαίνει τη ζωή!

 

Αφιερωμένο κι από εμένα, λοιπόν, σε όλες τις μαμάδες που είναι πλάι στους μικρούς μας φίλους/λες (πάντα και στα πιο μεγάλα, με διακριτικότητα εννοείται).


 

Και με χιούμορ για την κάθε σχολική εβδομάδα...


 

 

@ Και η μουσική ποτέ να μην μας λείψει...


(Η επιλογή δεν είναι τυχαία του παραπάνω βίντεο. Είναι μια απάντηση στην αηδία...)

 

 


3 σχόλια:

  1. Συνήθως όταν μας στέλνουν ένα βίντεο, εκφράζουν αυτά που δεν έχουν ειπωθεί. Και είναι πολύ συγκηνιτικό αυτό το "ευχαριστήριο" μήνυμα που πήρες Γλαύκη μου.
    Πάλι καλά που έχουμε τα παιδιά ως αντίδοτο στη μαυρίλα.
    Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά επιλέγουν έναν πιο ενδιαφέρον τρόπο να πουν όσα μοιάζουν συνηθισμένα (φυσικά δεν είναι για όλους συνηθισμένα).
      Πραγματικά το χάρηκα πολύ πέρα από τη συγκίνηση που προκαλεί πάντα μια τέτοια κίνηση.
      Αλίμονο αν δεν είχα τέτοια στη ζωή γενικά... παρόλο που κοιτούν να τα φιμώσουν, να τα μετατρέψουν σε στρατιωτικά, αμίλητα , ακούνητα κλπ, κλπ...
      Καλή εβδομάδα και για σένα εύχομαι!

      Διαγραφή
    2. Διόρθωση...
      "...αν δεν είχαν τέτοια θέση στη ζωή..."

      Διαγραφή

Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να διαβάσεις τις σκέψεις μου.