Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Αναγκαίο μουσικό διάλειμμα...!

Όσο πιο πολύ "τρέχουμε" με διάφορα τούτες τις ημέρες τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη για ένα διάλειμμα! Οπότε τι καλύτερο από ένα... μουσικό διάλειμμα; 

Πάντα πιστή σε αυτή την ξεχωριστή αγάπη, που συνοδεύει τον χώρο εδώ σε κάθε συνθήκη, ήρθα να μοιραστώ όμορφη μουσική. Είχα καιρό να κάνω ένα αμιγές μουσικό διάλειμμα, κι ας μην λείπει ποτέ από τις αναρτήσεις.

Τι τα θέλει κανείς τα κείμενα και τα ατέλειωτα κουραστικά λόγια, όταν τα τραγούδια έρχονται να μας αναπαύσουν, να μας πάρουν από τη συνηθισμένη θέση μας και να μας πάνε μακριά με τον μοναδικό τρόπο τους; Να, όπως στην εικόνα τα λευκά πουλιά παρασύρουν μαζί τους γλυκά κι ανάλαφρα το αμετακίνητο φεγγάρι, το οποίο έχει την ψευδαίσθηση ότι θα παραμείνει εκεί ακλόνητο, μη λογαριάζοντας τη δύναμη της μουσικής να γυρίζει τον κόσμο μέσα μας... σαν το παιδί της εικόνας όπου με την αγνότητα της ψυχής του και την πίστη του στην ελευθερία κινεί τα νήματα...!

Ξεκινώ τη μουσική διαδρομή με τρεις ιδιαίτερες συνεργασίες (ντουέτα) και ακολουθούν τρία ακόμη τραγούδια που μου άρεσαν...

 









2 σχόλια:

  1. Υπέροχη μουσική βολτίτσα Γλαύκη μου!
    Πάντα ευπρόσδεκτο ένα τέτοιο διάλειμμα.
    Να ξελεγράρουμε λιγάκι απ' τη θορυβώδη καθημερινότητα.
    Καλή νέα εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, σ' ευχαριστώ πολύ, αν και σου απαντώ στο τέλος της εβδομάδας!
      Οι υποχρεώσεις πολλές δυστυχώς. Εργαζόμαστε από το σπίτι, όμως τελικά απασχολούμαστε σχεδόν όλη μέρα με τη δουλειά...
      Αν δεν επιστρέψουμε στα σχολεία, δεν μας βλέπω καθόλου καλά σε λίγο καιρό. Τα παιδιά (όλων των ηλικιών)μαραζώνουν από όλες τις απόψεις!
      "Γράφουμε" ίσως από τις πιο μελανές στιγμές της Ιστορίας μας...
      Εύχομαι να είσαι καλά!

      Διαγραφή

Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να διαβάσεις τις σκέψεις μου.