Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Η πολλή λεύκανση τα κάνει αόρατα...


Εδώ ο κόσμος χάνεται και ... ο πρωκτός λευκαίνεται.
Κι εδώ η γκρίνια συνεχίζεται...
Στη σύγχρονη εποχή τα πάντα λευκαίνονται και γίνονται αόρατα. Από πού θέλετε να ξεκινήσουμε; Από πάνω προς τα κάτω ή το ανάποδο;
Το πιο συνηθισμένο ήταν μέχρι τώρα η λεύκανση δοντιών, η οποία έφτανε σε τέτοιο σημείο, ώστε  η οδοντοστοιχία να μοιάζει με λαμπατέρ σε σκοτεινό δωμάτιο. Το χαμόγελο που τυφλώνει, το κοιτάς και δεύτερη δεν θέλεις.
Σειρά έχουν οι λευκάνσεις νυχιών και δέρματος. Να μην μείνει κηλίδα για κηλίδα σε πρόσωπο και σώμα. Γίνεσαι αόρατος! " I'm plastic, it's fantastic " (Barbie style). 
Τελευταία λέξη της μόδας - μπορεί και όχι, γιατί είμαι και λίγο καθυστερημένο - είναι η λεύκανση των επίμαχων σημείων... Ειδικότερα κάνει θραύση στην Ελλάδα το "άσπρισμα" του πρωκτού, σαν αυτούς που προβάλλονται στις ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου και μόνο. Τέτοιους, λοιπόν, τρέχουν να φτιάξουν κοπελιές 25 - 30 ετών με πρώτη στο "ξεβάψιμο" μια μεγάλη επαρχιακή πόλη μας. Μα δεν σκέφτηκαν οι "αθώες" κορασίδες ότι από το πολύ τρίψε-τρίψε με τον Mr Forte θα φτάσει να γίνει αόρατος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι επίδοξοι παρτενέρ να ψάχνουν να βρουν αυτό, που διακαώς θα επιθυμούσαν λευκασμένο;
Θα μου πείτε, μα τόσο πουριτανή και αναχρονιστική είσαι, που δεν δέχεσαι κάτι τέτοιο; Ίσα-ίσα δεν είμαι καθόλου, όμως δεν μου άρεσε ποτέ η υπερβολή. Εδώ πρόκειται για υπερβολή, όπως και σε πολλά άλλα που έχουν σχέση με τις παρεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση. Φτάνει κανείς σε μια εικόνα εντελώς ψεύτικη κι αυτό αποδεικνύει την μεγάλη ανασφάλεια του ανθρώπου σήμερα, λόγω της ρηχότητας της ψυχής του. Το χειρότερο είναι ότι εύκολα γίνεται κάτι μόδα, την οποία ακολουθούν πολλοί σαν τα πρόβατα, έτσι άκριτα και με όποιο κόστος.


Υπερβολή και πρόκληση είναι όμως κυρίως από οικονομικής απόψεως σε περίοδο κρίσης, εφόσον απαιτούνται μερικές χιλιάδες ευρώ, για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω επέμβαση. Πού βρίσκουν τα χρήματα οι νεαρές είναι ένα άλλο θέμα ή γιατί τα δίνουν εκεί και όχι αλλού που πιθανόν χρωστάνε. Φυσικά, υπάρχουν και οι καλοθελητές μιας κάποιας σεβαστής ηλικίας, οι οποίοι πληρώνουν - που ίσως να χρωστάνε κι αυτοί αλλού - για εκείνες, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν "έτοιμες" στον φίλο τους και με όλο το θάρρος - θράσος να του ζητάνε λιγότερα φραγκάκια (φτωχαδάκι αυτός) για κάποια άλλη μικροεπέμβαση που ονειρεύονται.
Μα άμα συγκεντρώναμε όλα αυτά τα χρήματα που διατίθενται για παρόμοιες κραιπάλες ίσως και να μειώναμε δραστικά το χρέος της χώρας...
Ο οσφυοκάμπτης όμως πρέπει να δείξει και μια ποιότητα...
Γι' αυτό τρίψτε, τρίψτε, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα...
Α, και για να θυμόμαστε με περηφάνια, βγάζουμε και μια "κωλο... selfie" πριν και μετά!


@ Όσα έγραψα παραπάνω είναι πολύ ελαφριά και με χιούμορ σε σχέση με όσα  διάβασα σήμερα κοιτώντας τα νέα στο διαδίκτυο. Ένα άρθρο που δεν σηκώνει διόλου χιούμορ, αλλά προβληματίζει σοβαρά κι εμένα προσωπικά με έχει σοκάρει, γιατί μπορεί να έχουμε ακούσει διάφορα για τη νύχτα, αλλά δεν γνωρίζουμε πολλοί από εμάς το μέγεθος της κατάντιας. Τελικά πόσο "τέρας" κρύβει ο άνθρωπος μέσα του; Πόση μηδενική αξία δίνει στον εαυτό του; Πιο τίποτα δεν γίνεται! Η σύγχρονη κοινωνία ασθενεί βαριά και η θεραπεία μάλλον ανύπαρκτη προς το παρόν!

 http://www.efsyn.gr/arthro/i-pio-megali-mpizna-einai-moyni






@ Χάλασα το όμορφο κλίμα που είχε δημιουργηθεί με τις προηγούμενες αναρτήσεις, όμως η γκρίνια δεν περιορίζεται κάποιες στιγμές... Θα επανορθώσω τις επόμενες μέρες με μια πιο θελκτική ατμόσφαιρα.



22 σχόλια:

  1. Τι μαθαίνω πρωί πρωί η αδαής, βρε παιδί μου! Κι εκεί ακόμα... ρατσισμός;;
    Πω-πω (ή πο-πο)!....
    Φεύγω βιαστικά για την δουλειά, όπου για μια φορά ακόμα θα διαπιστώσω ότι
    People are strange.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πο-πο!!!!
      Μόνο δεν είναι να σταθεί κανείς μόνο εκεί. Έχει μεγάλες προεκτάσεις κι επεκτάσεις αυτό το θέμα, όπως κι άλλα παρόμοια που συμβαίνουν γύρω μας!
      Ο εγκέφαλος έχει κάψει πολλά του κύτταρα!

      Διαγραφή
  2. Καλέ δεν είμαστε καλά λέω εγώ!
    Πρώτη φορά το ακούω Γλαύκη αυτό.
    Και τι νόημα έχει να ασπρίσεις τον κώλο σου;;
    Οπως άσπριζε η γιαγιά μου δηλαδή την αυλή κάθε άνοιξη;;;
    Τι να πω έχω χάσει επεισόδια πολλά.
    Ωρε που πάμε που έλεγε και ο Αυλωνίτης ωρέ που πάμε;;;
    Πολλά φιλιά την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ όταν το άκουσα εδώ και αρκετό καιρό σε συζήτηση φίλων εντελώς τυχαία, δεν το χώνευα εύκολα κι άρχισα φυσικά τα αστεία πάνω σ' αυτό. Οι ατάκες πήγαιναν σύννεφο στις συντροφιές.
      Μόνο να διακωμωδήσεις μπορείς στο τέλος την ανοησία που δεν έχει πάτο...
      Πολλά φιλιά, Έλενα!

      Διαγραφή
  3. Καθενας εχει τα δικα του προτυπα ομορφιας αναλογα με τα στερεοτυπα της κοινωνίας που ζει και αναπνέει αλλα και την αισθητικη του. Αν θες την γνωμη μου προτιμω την φυσικη από την τεχνητη ομορφια των ανθρωπων κι ένα κορμι που εμφανιζει την αποτυπωση του χρονου πανω του.

    υγ.
    Για το θεμα που μας στελνεις σην εφ.συν
    Θα ηταν υποκριτικό και για μενα να σχολιασω
    Θα πω μονο αυτό
    «ο πληρωμενος ερωτας είναι νομιμος βιασμος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι κι εγώ υπέρ της φυσικής εμφάνισης. Δέχομαι μόνο τον καλλωπισμό μ' ένα μέτρο κοντά σ' αυτό που είμαστε πραγματικά, για να είναι αληθινό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά για μένα από αυτό. Θεωρώ ότι επεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση είναι απαραίτητες σε περίπτωση σοβαρών δυσμορφιών, που κάνουν το άτομο δυστυχές ή για λόγους άλλους υγείας.

      Όσο για τον πληρωμένο έρωτα πάντα υπήρχε και θα υπάρχει. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου. Ίσα-ίσα σέβομαι τις γυναίκες που είναι επίσημα πόρνες, οι οποίες είναι πιο καθαρές από πολλές γυναίκες. Δεν έχει κανένας όμως το δικαίωμα να τις κακοποιεί, επειδή είναι ανώμαλος πρώτα στο μυαλό και την ψυχή. Υπάρχει πολλή αρρώστια γύρω μας και το βλέπουμε στην εργασία μας, στον δρόμο, στα μαγαζιά παντός είδους, σε υπηρεσίες, παντού!
      Το υπόλοιπο που περιγράφει το άρθρο είναι μια κοινωνία που νοσεί βαριά.

      Διαγραφή
  4. Εγώ Γλαύκη μου ήξερα οτι τον μαυρίζανε τον ποπο τωρα αλλαξανε τα πράγματα; ακου να τον ασπρίζουν.... καλά .. δεν παμε καλά...!!! ωρε που παμε λεω και εγώ μαζι με την Ελενα και τον Αυλωνιτη... .. να περνας καλά παρόλα οσα συμβαινουν γυρω μας... φιλακιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ, θα έπρεπε να μαυρίζει τον πισινό σε πολλούς με μερικές ραβδιές, μήπως και στρώσει ο κόσμος γύρω μας.
      Να είσαι καλά, Ρούλα μου!

      Διαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν μιλάς για την πόλη μου, πάντως η είδηση είχε κυκλοφορήσει πριν κανα 2 χρόνια ότι πολλές κυρίες εδώ ασπρίζουν τους κ&λους τους.
    Πολύ ωραία!
    Επειδή πρόσφατα είχα μια κουβέντα επί του θέματος θα σου μεταφέρω τι ειπώθηκε:
    1) Η λεύκανση δεν θα αποδώσει γιατί ο κ&λος εξακολουθεί να είναι η εξάτμιση και θα ξαναμαυρίσει,
    2) Θα μπορούσαν κάλλιστα οι κυρίες αντί να πετάνε τα λεφτά τους να το ρίξουν απλά στο σεξ. Δεν έχετε ακούσει το γνωστό: "βρε δεν γ...ιέσαι να ασπρίσεις;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι καλύτερες ατάκες πάνω στο θέμα, ειδικά η πρώτη που την έχω ακούσει από πουθενά.
      Γελούσα για πολλή ώρα, όταν τις διάβασα.
      Είσαι με το καλύτερο χιούμορ έβερ και θα είσαι και θέλουμε να είσαι!!!

      Ναι, στην πόλη σου αναφερόμουν... σαν πολλά δεν κυκλοφορούν γι' αυτήν τόσα χρόνια;

      Διαγραφή
  6. Έχω πέσει κάτω με το σχόλιο του Πέτρου :-)))
    Που είναι και βάσιμο εδώ που τα λέμε.
    Γλαύκη μου μόνο να γελάσω μπορώ με το θέμα που διάλεξες. Φαντάζομαι τη διαδικασία, να πηγαίνει η πιτσιρίκα στο μπογιατζή και να του λέει "Μάστορα, μου ρίχνεις ένα ασβεστωματάκι στον απαυτό μου;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δεις, όταν το διάβασα!
      Πάντα εύστοχος, με την κατάλληλη απάντηση στο στόμα!!!
      Δεν του βγαίνει κανείς...
      Εμ, κι εσύ δεν πας πίσω... χαχαχα!!!
      Δεν το διάλεξα τυχαία το θέμα... πόση ανοησία κι αναισθησία κουβαλάμε τελικά;

      Διαγραφή
  7. Να με αποτελειώσεις θες βραδιάτικα παιδάκι μου?...χαχα!
    Θα μείνω στους Doors, και θα σου πω ένα κρύο ανέκδοτο!!

    -Ένα περασματάκι με blanco και θα γίνουν σαν καινούρια...
    - Συγνώμη, είστε σίγουρα οδοντίατρος?

    Καλό ξημέρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό! Μου θυμίζει Μίστερ Μπιν...
      Μείνε στο τραγούδι, γιατί μάλλον θα μας αποτελειώσουν οι πολλές ελαφρότητες κι αηδίες!
      Έχουν τη δύναμη...

      Διαγραφή
  8. Δεν χάλασες τίποτα Γλαύκη......!
    Εν τάξει, δεν έχεις άδικο στο θέμα....! φτάσαμε πλέον σε παρεμβάσεις που σε μετατρέπουν σε "πράγμα" και όχι φυσικό άνθρωπο.
    Ποιες να πρωτοαριθμήσεις ;
    Μερικές φορές βλέπω τους "πλαστικούς" σταρ των ΜΜΕ στις ....ειδήσεις με τα κατάλευκα αφύσικα δόντια και έχω την εντύπωση ότι μιλάει κάποιο .....playmobil....!
    Πόσο μάλλον για έναν λευκασμένο .....πωπό ή .....αιδοίο καθώς παίζε και αυτό.
    Πουριτανός εγώ ; κάθε άλλο.....μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.....! λατρεύω τον έρωτα και τις χάρες της ηδονής του χωρίς ταμπού και όρια.
    Αλλά εδώ έχουμε κάτι σοβαρά παραμορφωμένο και εκτρωματικό.
    Ποτέ μου, σαν άντρας, δεν ένιωσα να με "τραβάει" ένα γυναικείο στήθος φουσκωμένο σαν μπαλόνι με ...σιλικόνη.....
    Το ίδιο και με διάφορα άλλα παράταιρα μπότοξ και ...λευκάνσεις που ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τη χρηστικότητα ή την αισθητική τους...
    Αλλά είπαμε......όπως και τα τατου που έγιναν της μόδας έτσι και αυτά........
    Κοινωνία που πιθηκίζει........
    Καλό βράδυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα ότι όλα μπορεί να σου ξεφουσκώσουν ξαφνικά - χείλη, στήθη κι άλλα... τα υπόλοιπα να ξαναμαυρίσουν, να ρυτιδιάσουν ξανά κι εσύ να μοιάζεις με το πειραματόζωο του Φρανκεστάιν!!!
      Rlaymobil... χαχαχα!!!!
      Σαν τάπερ ένα πράμα όλα...

      Διαγραφή
  9. Ε όχι ρε φούστη μου! Κανένα στοιχείο..αιφνιδιασμού δεν μου απέμεινε. Το θέμα (του κ@λου) το είχαμε συζητήσει ήδη, όσα είχα να γράψω τα έγραψε αυτός ο παλιό-ακυβέρνητος τύπος κι εγώ δεν έχω τι να συμπληρώσω; Τα άτομα που ασχολούνται με "καλλιτεχνίες" του κ@.. συνήθως έχουν τού κ@.. τους το χαβά. Και μάλλον έχουν και πρωτογενές πλεόνασμα! Φιλιά και καλημέρες (μα κι εσύ χαμένη επίσης;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τη... φούστα κάτω, καλέ!!!
      Μπήκε το ακυβέρνητο; Σ' έφαγε στην στροφή!!!
      Ποιος σου είπε να χάνεσαι;;;
      Πρωτογενές πλεόνασμα, λες;;;; Χαχαχα!!!!
      Φιλιά, μενίρ μου!!!!

      Διαγραφή
  10. Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ ν' απαντήσω ακόμα στα σχόλιά σας. Θα προσπαθήσω το βράδυ.
    Κάποια στιγμή θα επισκεφτώ και τους δικούς σας χώρους, όπου σίγουρα έχω χάσει αρκετά επιεσόδια.
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ ο κόσμος καίγεται, τους κώλους ασπρίζουν!
    Έτσι θα είναι η νέα έκδοση της παροιμίας από δω και πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε θα ανέβουν οι πωλήσεις των χρωμάτων στην αγορά και οι μπογιατζήδες θα ανεβάσουν ακολούθως το κασέ τους!!!
      Εμείς θα χαιρόμαστε, γιατί η χώρα μας θα γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο παραγωγική και θα μπορούμε να ονειρευόμαστε την έξοδό μας σύντομα από την κρίση...
      Έλεος!

      Διαγραφή

Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να διαβάσεις τις σκέψεις μου.