Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

"Αυτή την ώρα θέλω να κλέψω"

Στάση αστραπή για έναν χαιρετισμό και από εδώ και πέρα μπορώ να κάνω λόγο για διακοπές, οι οποίες ξεκινούν σχεδόν από αυτή την ώρα, "την ώρα που θέλω να κλέψω" μέσα από διάφορα...!
"Ψάχνω ένα καλύτερο λάθος" για "ένα ψέμα που δε φοβάται το φως", καθώς "σταμάτησα τον χρόνο και βγήκα εκτός"!
Μια υπενθύμιση στον εαυτό μου και σε όποιον το ξεχνά... "το πιο γλυκο τραγούδι η σιωπή", αλλά... "μη φοβάσαι", αφού "δεν χρωστάς σε κανέναν κι ούτε θες πιο πολλά"! Κάποιοι για τον καθένα μας ήταν και είναι "και στεριά και θάλασσα"...

"Πώς ήρθα εδώ δεν γνωρίζω" μα "όλη η ζωή μου με ταινία μοιάζει"... που δεν θα δει κανείς, αλλά έχει ήδη δώσει πολλά στον πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα θεατή της. Και ίσως έχει δώσει από σπόντα και σε κάποιους άλλους.

Για εκείνο που έχω τη βεβαιότητα πάντα μέσα μου είναι ότι "την αναζήτηση θα φέρω στους άδειους δρόμους που τριγυρνάς" και σε όποιον με πλησιάζει... 
Η αναζήτηση είναι αυτή που φέρνει θησαυρούς στα χέρια μας, αλλιώς μένει κανείς φτωχός και κατά βάθος ταλαίπωρος. Η αναζήτηση και φυσικά η επιθυμία, μια και δίχως αυτή δεν γίνεται βήμα. 
Εδώ το μυστικό είναι να αδειάζει το ποτήρι μας, ώστε να του δίνεται η ευκαιρία να γεμίσει με νέο περιεχόμενο και πάλι. Έτσι επιτυγχάνεται η ουσιαστική μάθηση, πηγαίνοντας ανοιχτός και φρέσκος σε ό,τι καινούριο καλείσαι να λάβεις, σαν τα παιδιά. Μαγεία και ευτυχία μέσα από την αλληλεπίδραση και την όλη διαδικασία μέχρι την εξέλιξη που θα έχει επιτευχθεί!
Ένα σύνθημα για την ζωή...


Δροσερά μουσικά κομμάτια για παρέα, από τα οποία προέρχονται και οι παραπάνω στίχοι...











Καλή συνέχεια σε ό,τι ψάχνει ο καθένας! 

4 σχόλια:

  1. Να ευχηθώ ολόψυχα Γλαύκη μου, Καλές διακοπές....! να περάσετε όμορφα, ανθρώπινα, ζεστά, ξέγνοιαστα. Όπως ταιριάζει και αξίζει στο καλοκαίρι και στις ζωές σας
    Εμείς εδώ κλασικά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Γιάννη μου!
      Είναι ανάγκη αυτή η ξενοιασιά, αν και δεν τη βρίσκεις εύκολα όταν οι υποχρεώσεις σε προλαβαίνουν και μόνο απαιτούν!
      Εύχομαι και για σένα όμορφες στιγμές κι ας είναι εκεί κλασικά...! Ξέρεις, πάντα υπάρχει κάτι διαφορετικό να κάνει κάποιος, προκειμένου να γίνεται ιδιαίτερο αυτό το κλασικό;-)
      Φιλιά και τα λέμε πάλι!

      Υ.Γ.
      Εδώ που βρίσκομαι μοιάζει προς το παρόν με χειμώνα ο καιρός... Άντε,με φθινόπωρο!

      Διαγραφή
  2. Α. ωραία! Ξεκίνησαν οι διακοπές σου εδώ και μία βδομάδα ε;. καλά να περάσεις και κοίτα να ξεκουραστείς και να γεμίσεις μπαταρίες για τον δύσκολο χειμώνα! Εγώ αν και είμαι σε διακοπές διαρκείας, όλο κάτι συμβαίνει και μου τις χαλάει.
    Πολλά φιλιά κορίτσι! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίπου ξεκίνησαν, γιατί κι εδώ που ήρθα οι δουλειές αρχικά είναι πολλές... Τώρα είμαι καλύτερα, αλλά δεν έχω πάντα καλή σύνδεση! Όποτε μπορώ, "μπαίνω"...
      Μην ανησυχείς πάντα υπάρχει που μας χαλάει αυτές τις πολυπόθητες διακοπές! Δυστυχώς!
      Θα μιλήσουμε...
      Σε φιλώ κι εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα για σένα! :)))

      Διαγραφή

Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να διαβάσεις τις σκέψεις μου.