Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ερωτική Φαντασίωση: Ευλογία ή Κατάρα;


Σήμερα η ανάρτηση είναι ακατάλληλη δια ανηλίκους... !!!
Κατάλληλη όμως για τους πιο τολμηρούς...!!! 
Το θέμα αφορά στις ερωτικές φαντασιώσεις, οι οποίες πάντα ήταν ταμπού κι εξακολουθούν. Μια ιδέα που είχε και αναπτύσσει εδώ ένας γνωστός μας φίλος...

Φιλοξενώ για πρώτη φορά, τον φίλο της "μπλογκογειτονιάς" μας, τον Γιάννη από τον ιδιαίτερο ιστότοπο Cinefil.
 
Πριν από κάποιες μέρες απαντώντας σ' ένα σχόλιό του εδώ στο Cafe τού είχα υποσχεθεί ότι θα τον φιλοξενήσω με μία ανάρτηση, που θα επιθυμούσε, διαφορετική από αυτές που περιλαμβάνει το προσωπικό του πιο εξειδικευμένο ως προς τη θεματολογία ιστολόγιο, το οποίο είναι η αλήθεια τον δεσμεύει να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Τα κινηματογραφικά του αφιερώματα είναι εκπληκτικά ως προς το περιεχόμενο και την παρουσίαση. Αξίζει να τον επισκεφτεί όποιος αγαπά τον κινηματογράφο!
Κρατώ σχεδόν πάντα τις υποσχέσεις μου, οπότε "όπερ και εγένετο"...

@ Στα σχόλια θα απαντά ο Γιάννης. 




Οι απόκρυφες ερωτικές μας εικόνες…. Το βύθισμα και η κάθοδος σε ερωτικούς κόσμους που η πραγματική μας ζωή δεν μας αφήνει μήτε να τολμήσουμε να σκεφτούμε στον συνειδητό κόσμο.

Σενάρια ερωτικού καθαρά περιεχομένου με μοναδικό στόχο τι ; Να μεγιστοποιήσουμε την σεξουαλική μας υπερδιέγερση και ηδονή.

Η Ερωτική φαντασίωση είναι ένα όχημα που μας ταξιδεύει πέρα από το πραγματικό, το κατεστημένα ηθικό, το παραδεκτά «νόμιμο» για εμάς.

Είναι η κάθοδος στον κόσμο των φαντασιώσεων «ευλογία» ή «κατάρα»;

Ο Κόσμος της ερωτικής φαντασίωσης είναι κόσμος που μας βάζει τεράστια ερωτήματα, μάλλον θα έλεγα προκλήσεις. Έχουμε το θάρρος να τις δούμε κατάματα ή θα πιάσουμε το ….εξομολογητήρι και θα κάνουμε καθαρτική νηστεία για να τις αποκηρύξουμε;

Έχουμε τη δύναμη να φαντασιωθούμε τον εαυτό μας σε ομοφυλόφιλες επαφές ; Σε μοίρασμα του ερωτικού μας συντρόφου με τρίτον ή τρίτους ; Σε εναλλαγή ρόλων μέσα στην ερωτική επαφή ; Τη συμμετοχή μας σε σεξουαλικό «όργιο»; Ή θα προκληθεί «ηθικό» σοκ στη σκέψη μας αρρωσταίνοντάς μας;

Φίλες και φίλοι, η δύναμη του ερωτισμού είναι άναρχη και δεν υπόκειται σε νομοθετήματα και κατεστημένα δήθεν. Και για να εξηγηθώ δεν θεωρώ ερωτική φαντασίωση την ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ή τον ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟ της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας. Αυτά είναι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, αντικειμενικά άρρωστο, γκρίζο, αιμοβόρο. 


Πώς θα αντιδρούσατε λοιπόν σε τέτοιες ερωτικές σας εμμονές ; Θα νιώθατε «άρρωστοι» ή θα «συμμετέχατε» στην «ολοκλήρωση» αυτής της φαντασίωσης ;

Είναι δυνατόν εσείς, ένας π.χ. «πούρος» straight άντρας, κάποια στιγμή της ζωής σας να διαπιστώνετε ότι θέλετε να σας κάνει έρωτα ένας άλλος άντρας ή το αυτό μια γυναίκα με μια γυναίκα ;

Θα ανατριχιάζατε με λιποθυμικά επεισόδια, αν διαπιστώνατε μια σύζυγος ότι σε κάποια σας φαντασίωση «βλέπετε» να απολαμβάνετε ένα ερωτικό τρίο με τον σύζυγό σας ;

Φίλες και φίλοι, πιστεύω ότι η ερωτική φαντασίωση σε αυτόν τον βαθμό είναι ένα πολύτιμο φίλτρο του οργανισμού μας από «επίθεση» ηδονών.

Η Ερωτική φαντασίωση καθίσταται «κατάρα» στο βαθμό που θα γίνει Εμμονή…..! Εκεί γεννάται θέμα….! Εκεί είναι σαφές ότι «κάτι λείπει» από την ερωτική μας ζωή και η εμμονή στην φαντασίωση έρχεται να καλύψει το ανομολόγητο κενό.

Ρωτάνε πολλοί: Πρέπει το κάθε τυχόν ζευγάρι να μιλάει ανοιχτά για τις φαντασιώσεις του ; Δύσκολη απάντηση……! Η ερωτική φαντασίωση είναι απόλυτα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. Το αν θα μοιραστεί και θα καταστεί κοινωνός με τον/την σύντροφό μας είναι θέμα του επιπέδου κάθε σχέσης, κάθε κοινωνίας, κάθε αντίληψης. Αντιλαμβάνεστε ότι σε ένα παντρεμένο ζευγάρι στην Ελλάδα αν γίνει εξομολόγηση ….ομοφυλοφιλικής φαντασίωσης μπορεί να έχουμε ρήξη, στην Σκανδιναβία ίσως να έχουμε ….εφαρμογή…..! Το μοίρασμα της ερωτικής φαντασίωσης αν είναι «ανεκτές» σαφώς βοηθάει στην ερωτική μας σχέση.

Αν όμως η ερωτική φαντασίωση γίνεται με μοναδικό σκοπό την σεξουαλική εκτόνωση προσωπικά, αν δηλαδή ολοκληρώνεται με προσωπικό αυτοερωτισμό, τότε οδηγούμαστε σε μοναξιά, απομόνωση και προβλήματα.


Η Δύναμη αυτή καθ εαυτή της ερωτικής φαντασίωσης είτε αγνοείται είτε σνομπάρεται από τους «ορθολογικά» σκεπτόμενους ανθρώπους. Είμαι από εκείνους που ακράδαντα πιστεύουν ότι η δύναμη της libido και το ερωτικό ένστικτο είναι «ανίκητο» στην χειραγώγηση της ανθρώπινης συνείδησης υπό την έννοια ότι τυχόν τιθάσευσή του θα οδηγήσει σε καταβολή πολύ μεγάλου κόστους ικανού να παραμορφώσει το είναι μας. 


Η Δύναμη της φαντασίωσης δίνει υπαρκτή «οντότητα» σε αυτό που ζει ο φαντασιούμενος. Υπάρχουν άνθρωποι που «συζητούν» για την φαντασίωσή τους λες και έχει συμβεί. Την μοιράζονται με τον περίγυρό τους όχι φυσικά για να …καμαρώσουν αλλά γιατί «το ζουν».

Η σπουδή των συζητήσεων του ανοιχτού δικτυακού κόσμου, για όσους συμμετείχαν, εξάγει τόμους για βιβλία, φέρνει στο φως έναν ολάκερο κρυμμένο κόσμο, τι ειρωνία, καταπιεσμένης κρυφής σεξουαλικότητας σε μια εποχή που … «καμαρώνει» για την σεξουαλική της απελευθέρωση, τη στιγμή που είναι απίστευτα φοβική.

Εκεί οι διάφορες φαντασιώσεις μας παίρνουν τον χαρακτήρα του role-play σε κάθε επαφή, εκεί είμαστε «άλλοι». Πιο λεύτεροι; Ίσως………!

Θα μου πείτε εύλογα, μα…..πώς ένας άνθρωπος σε σχέση χρόνων θα μπορεί να «νομιμοποιείται» στην άφεση των ερωτικών του φαντασιώσεων.
Η Απάντηση είναι στην Φιλοσοφία των Ελλήνων. Στο μέτρο…..! Στην αρμονία…..! Αν έχουμε τη δύναμη να ελέγξουμε τις ερωτικές μας φαντασιώσεις, να τις «χαρούμε», αν θέλετε να τις εντάξουμε στην πραγματική μας ζωή, τότε αυτές είναι ευλογία, καθόσον μας δίνουν την ώθηση, το νέο, το φρέσκο.

Αν γίνουμε υπηρέτες των φαντασιώσεων, τότε οφείλουμε να δούμε τι μας συμβαίνει. Γιατί σίγουρα κάτι συμβαίνει. Ο φόβος, η ενοχή, η απόρριψη, δεν είναι καλοί σύμβουλοι.

Προσέξτε ιδιαίτερα την περίπτωση που κατά την ώρα που κάνετε έρωτα με την/τον σύντροφό σας, φαντάζεστε κάποιαν/κάποιον άλλον…! Πώς ;; Τι σας λέω ε ; Σας ενοχλώ; Σας σοκάρω αν το φανταστείτε ε ; Ή μήπως όχι ;……. Τότε τα πρόσωπα γίνονται το μέσο και όχι ο σκοπός της πράξης.

Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε την Ευλογία της ερωτικής φαντασίωσης στη ζωή μας, όποια και νάναι, ότι και νάναι. Η Ερωτική ηδονή δεν είναι μονοσήμαντη και έχει να μας χαριστεί από πάρα πολλές εναλλαγές ρόλων και συμμετοχών...





@ Να δηλώσω αμέριστα, ότι ευχαριστώ πάρα πολύ την εξαίρετη φίλη Γλαύκη, που φιλοξένησε την άποψή μου αυτή στο εξαίρετο ιστολόγιό της, που αποτελεί, όπως και πολλά άλλα, κόσμημα για τον κόσμο του διαδικτύου.

Ειλικρινά ευχαριστώ.





15 σχόλια:

  1. Ζήτω στην ερωτική φαντασίωση
    Ζήτω στην εφαρμογή της αν το θέλουμ
    Ζήτω σε ότι κάνει τον καθένα να αισθάνεται απελευθερομένος και καλά χωρίς να θίγει και να προσβάλει τους άλλους.
    Οτι υπάρχει μέσα στο μυαλό μας είναι αυτό που είμαστε και δεν πρέπει να το καταπιέζουμε σε καμία περίπτωση.
    Αυτό πιστεύω εγώ.
    Βαριέμαι τους βλακώδης πουριτανικούς περιορισμούς της κοινωνίας μας.
    Ο καθένας ας κάνει ότι τον εκφράζει.
    Την καλημέρα μου και στους δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα Λ. καλησπέρα σου. Θεωρώ εξαιρετικά λεύτερη και λυτρωτική για την έκφρασή της. Φυσικά και θα συμφωνήσω.
      Με την προαπαιτούμενη σημείωσή σου "χωρίς να θίγει και να προσβάλει τους άλλους", θεωρώ ότι πρέπει να πορευτούμε ως άνθρωποι και να αφεθούμε στην τυχούσα ερωτική φαντασίωση ως φίλτρο σε έναν κόσμο που ολοένα τείνει να λειτουργεί με "κάγκελα" παρά με παράθυρα απόλαυσης της ζωής.
      Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα και από εμένα σε όλες και όλους.....!
    Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τη ΓΛΑΥΚΗ τόσο για την αμέριστη φιλοξενία της και την υποστήριξη του κειμένου όσο και για τα όσα όμορφα, προσφέρει και μοιράζεται μαζί μας μέσα από τον μικρό τούτο δικτυακό θησαυρό της.
    ****************************************
    Την αφορμή για τούτο εδώ το θέμα, μου το έδωσε ή ίδια στο θέμα που ανάρτησε στις 29 του Απρίλη με θέμα:
    "Ας γίνουμε ερωτεύσιμοι γιατί χανόμαστε"
    http://stisglafkistocafe.blogspot.gr/2015/04/blog-post_29.html

    Αρπάχτηκα λοιπόν από την έμπνευσή της και ...τσουουπ νάμαι φιλοξενούμενος ως ....Φάντης Μπαστούνης κατεθέτοντας την άποψή που διαβάσατε έτοιμος για κάθε κρίση και κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου θα περάσω νωρίς το βραδάκι! :))
      Χαιρετώ και τα λέμε! ♥

      Διαγραφή
    2. Χαλαρά Αριστέα μου......! όμορφο μεσημέρι....

      Διαγραφή
  3. Πρωτότυπη, τολμηρή και εμπεριστατωμένη ανάλυση. Συνάμα δύσκολη στο δημόσιο σχολιασμό. Για μένα η φαντασίωση είναι αυτό που λέει η λέξη: για τη φαντασία. Το θεωρώ μεγάλο ξενέρωμα όταν προσπαθείς να κάνεις τη φαντασίωση σου πράξη.
    Καλό βράδυ Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο Σοφία....! είναι τέτοιο το θέμα που μονάχα επιφανειακά μπορείς να το δουλέψεις. Τα υπόλοιπα είναι πλέον prive καθώς μπαίνεις στο δωμάτιο της προσωπικής που περιδίνησης.
      Αν είναι ξενέρωμα η πραγμάτωση μιας φαντασίωσης ε ; χμμμμ εδώ τώρα βάζεις νέο θέμα που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εκφέρω απάντηση.
      Νέος προβληματισμός λοιπόν.......
      Καλό βράδυ και σε ευχαριστώ πολύ για τη σκέψη σου

      Διαγραφή
  4. Θεωρώ τις ερωτικές φαντασιώσεις υγεία Γιάννη μου!
    Η αλήθεια είναι πώς δεν τις εξομολογούμαι δεξιά κι αριστερά, αλλά με τον πρώην άντρα μου τις συζητούσαμε και τις συζητάμε ακόμα ( γιατί ήμασταν και είμαστε και πολύ προχώ εμείς ως ζευγάρι και ως περίεργη σχέση πια αν και όχι μαζί!)
    Λατρεύω τις φαντασιώσεις μου. Αλλά δεν σκοπεύω να πραγματοποιήσω ποτέ τις πολύ προχωρημένες. Μου αρκούν για να με φτιάχνουν ερωτικά.
    Νομίζω ότι επειδή δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για το πώς θα αισθανθώ μετά προτιμώ την ασφάλεια από το ρίσκο!

    Η ανάλυση σου ήταν εξαιρετική από όλες τις απόψεις. Θεωρώ ότι έχεις απόλυτο δίκιο, ότι τις ερωτικές φαντασιώσεις μας τις συζητούμε με τον σύντροφο ανάλογα με το επίπεδο της σχέσης.
    Δεν νομίζω ότι το αντέχουν όλοι!
    Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα...Φτιάχνομαι αφού ☺

    Καλό βράδυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα θεωρήσω την παρέμβαση και την εξομολόγηση της σκέψης σου Αριστέα εξαιρετικά τολμηρή και ευχάριστα προχωρημένη....!
      Η Ύπαρξη μιας τέτοιας σχέσης με τον σύντροφό σου είναι ευλογία και κατάκτησή σας και σας εύχομαι ειλικρινά πάντα να την διατηρείτε και να την εμβαθύνετε.
      Χαίρομαι που συμφωνούμε για την υγεία και το αποτέλεσμα επάνω μας των ερωτικών φαντασιώσεων στο βαθμό που αυτές δεν έχουν μετατραπεί σε εμμονές γιατί εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.
      Βάζεις και ένα σοβαρό θέμα που το έχω και εγώ.
      Η ....Κόκκινη γραμμή (είναι και της ...μόδας) μεταξύ μιας ασφαλούς φαντασίωσης από το ρίσκο μιας ιδιαίτερα ποθητής φαντασίωσης που όμως σε βάζει σε άγνωστα νερά.
      Και εγώ το έχω αυτό ως αίσθηση πολλές φορές και είναι σημείο αναζήτησης ισορροπίας.
      Απόλαυσα τη συζήτηση μαζί σου.
      Πάντα να είσαι ερωτική και να απολαμβάνεις κάθε τέτοια στιγμή.
      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  5. Να μια άλλη διάστασή σου Γιάννη μου που τη χειροκροτώ και τη συμμερίζομαι. Κι αλίμονο στις φαντασιώσεις που ενοχοποιούνται και καταχωνιάζονται σε κάποιο πατάρι του μυαλού μας. Που δεν δουλεύονται, δεν μοιράζονται και δεν εκτονώνονται.
    Συμφωνώ πως ότι δεν προσβάλει την προσωπικότητα του άλλου, είναι απόλυτα σεβαστό. Άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία της φαντασίωσης. Κι αυτούς που φοβάμαι περισσότερο είναι κάτι καθωσπρέπει γραβατωμένους κυρίους (ή και κυρίες αντίστοιχα), που το παίζουν οικογενειάρχες και τα βράδια ψωνίζουν παιδάκια στις πιάτσες της ντροπής.
    Καλό σου βράδυ Γιάννη και ελπίζω και σε επόμενες φιλοξενίες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία με συγκλόνισες με το μήνυμά σου....! Οφείλουμε να το κάνουμε μότο......!
      Οι γραβατωμένοι/νες Κύριοι και Κυρίες με τα λευκά κολάρα/φορέματα, συνήθως αρσενικού φύλου, που ...ξέρεις ασπάζονται το εικόνισμα της αμέμπτου ηθικής και της θεσμικής έκφρασης ανωτέρων θέσεων στην κοινωνία, ενώ τα βράδια φοράνε το ένδυμα του τρόμου, της κτηνωδίας, είναι αυτοί οι φορείς που πρώτοι θα ενοχοποιήσουν τις φαντασιώσεις.....!
      Συμφωνώ μαζί σου Μαρία σε κάθε φράση της σκέψης σου και χαίρομαι για αυτό.
      Η Ερωτική φαντασίωση είναι αύρα ζωής στη θετική της όψη.
      Τιμή μου που συνομίλησα μαζί σου.
      Καλό βράδυ

      Διαγραφή
  6. Με πρόλαβε η Μαρία μιλώντας για τα κτήνη που κυκλοφορούν γύρω μας. Αυτά είναι η ντροπή και είναι πολλά δυστυχώς!
    Τίποτε άλλο δεν είναι ντροπή.
    Το μυαλό του ανθρώπου είναι ο θησαυρός του και ως τέτοιος θα πρέπει να είναι ελεύθερο. Αλίμονο αν μπουν δεσμοφύλακες κι εκεί... που μπαίνουν απρόσκλητοι και με βίαιο τρόπο πολύ συχνά, παλιότερα ακόμα περισσότερο.
    Δύο πολύτιμα πράγματα έχει και μπορεί να απολαμβάνει απόλυτα ελεύθερα τον νου και την ψυχή του ο άνθρωπος, ας τα ορίζει εκείνος όπως επιθυμεί και όχι όπως του υποδεικνύουν οι άλλοι.
    Ελεύθερη φαντασία και πνεύμα οδηγεί στην προσωπική ευτυχία, αρκεί να στεκόμαστε με σεβασμό και αξιοπρέπεια απέναντι στους άλλους.

    Μου αρέσει να μοιράζομαι κάποιες φαντασιώσεις, όχι όλες. Χαλάει η μαγεία τους θα έλεγα από κάποια στιγμή κι έπειτα. Το ίδιο νομίζω συμβαίνει και όταν προσπαθήσεις να την κάνεις πραγματικότητα, ίσως όχι όλες. Η δύναμη τους είναι πολύ πιο ισχυρή μέσα από την φαντασία παρά όταν παίρνουν σάρκα και οστά, καθώς αλλιώς μπορεί να το πλάθεις στο μυαλό σου κι αλλιώς να σου προκύψει στην πράξη...

    Γιάννη μου, να είσαι καλά για τον προβληματσμό που μας έθεσες έτσι ακομπλεξάριστα! Σ' ευχαριστώ πολύ και περιμένω άλλο κείμενό σου, όποτε το επιθυμήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Γλαύκη μου να σε ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά ουσιαστικά γιατί ανοίγεις τα παράθυρα του ιστολογίου σου λεύτερα, χωρίς δεσμεύσεις, σε ανθρώπους που θέλουν να εκφραστούν και αυτό είναι σημαντικό....!
      Στην ουσία της τοποθέτησής σου δεν θα διαφωνήσω, πως θα μπορούσα άλλωστε στα σημεία της.
      Το μοίρασμα των φαντασιώσεων δεν είναι να γίνεται ευρέως γιατί έτσι χάνεται το κλειδί του "παραδείσου" και η δύναμή τους.
      Η Κουβέντα γύρω από αυτές έχει την προσφορά να γίνει αντικείμενο προβληματισμού σε κύκλο άκρως εμπιστευτικό φανταζόμαστε όλοι.
      Επίσης, το θέμα της πραγμάτωσης τώρα:
      Εδώ, έχουμε φαντασιώσεις που μπορεί να τις κάνουμε πράξη. Η Φαντασίωση ασκεί δύναμη για να καταστεί γεγονός.....!
      Το αν θα το καταφέρει να γίνει εξαρτάται από την προσωπική και συλλογική μας ζωή. Το περιβάλλον μας, τις υποχρεώσεις μας, τις απόψεις του ερωτικού μας συντρόφου του οποίου η βοήθεια είναι καθοριστικής σημασίας είτε στην ανοχή της φαντασίωσής μας είτε στην πραγμάτωσή της.
      Το να ....αλλάξει αμοιβαία ένα ερωτικό ζευγάρι "ρόλους" σε μια ερωτική επαφή, οδηγεί στην τυχούσα φαντασίωση σε πραγμάτωση και με το κέφι τους και την ηδονή τους φαντάζομαι τους γεμίζει σε μεγάλο βαθμό..
      Ένας ολάκερος κόσμος Γλαύκη ζει και βιώνει ερωτικά μέσα μας πιέζοντας και πιεζόμενος εσαεί...σε μια διαρκή αναζήτηση ισορροπίας και αρμονίας.
      Καλό βράδυ καλή μου.

      Διαγραφή
  7. Οι ερωτικες φαντασιώσεις δεν πρεπει να παραμενουν φαντασιωσεις
    Αλλα να καταληγουν σε σεξουαλικη ικανοποίηση
    Αλλιως δημιουργούν εσωτερικες εντασεις, ενοχες κι απωθημενα
    Και φυσικα πρεπει να τις μοιραζομαστε με τον συντροφο μας
    Γιατι ενώ δενει περισσοτερο συναισθηματικα το ζευγαρι
    προσφερει μεγαλυτερη σεξουαλικη απολαυση και στους δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σου Velvet.....!
      σε ένα βασικό ερώτημα που απασχόλησε θαρρώ όλους όσους τοποθετήθηκαν στο θέμα, δηλαδή στην πραγμάτωση των ερωτικών φαντασιώσεων, έρχεσαι, δυναμικά, να δώσεις τη δική σου σαφέστατη απάντηση:
      Η Ερωτική φαντασίωση πρέπει να βιωθεί.......!
      Κατά την άποψή μου και για μένα, αυτό είναι το σωστό......!
      Αν αφήσεις την φαντασίωση να γίνεται ανεκπλήρωτη τότε θα μετατραπεί σε σαράκι το οποίο θα σε διαλύσει εσωτερικά.
      Από την άλλη πως π.χ. θα "εκπληρώσεις", θα ζήσεις μια φαντασίωση που έρχεται να ανατρέψει συθέμελα κάποια "θεμέλια" παραδοχής πάνω στα οποία πατάς ;
      Δύσκολη απόφαση.
      Εκτός αν μιλάμε για φυγή μιας νύχτας, μιας απόπειρας, μιας εμπειρίας. Συμβαίνει και αυτό.
      Εκεί βέβαια, ξέρεις....θα έχεις άλλο θέμα: η τρομερή πίεση να ζήσεις αυτό που με πόθο θέλεις θα σου ορθώσει ένα τεράστιο άγχος μπροστά σου και μια σειρά ενοχές, που πρέπει εκ των προτέρων να έχεις αποφασίσει πως θα διαχειριστείς.
      Μια ερωτική φαντασίωση ανατρεπτική ή προχωρημένη μπορεί να σε φέρει με τη διαχείριση του "μετά".....
      Θα το καταφέρεις ; θα μαζέψεις τις επιδράσεις ;
      Μια σειρά ζητημάτων γεννιούνται και αναζητείται η διαχείρισή τους.
      Όσον αφορά δε για το μοίρασμα των φαντασιώσεων με τον/την σύντροφό σου φυσικά και έτσι πρέπει.
      Τι γίνεται όμως όταν στην τυχούσα φαντασίωση εμφανιστεί "τρίτο" πρόσωπο ;;;
      Πολλά τα ερωτήματα και τα ζητήματα.
      Ευχαριστώ πολύ φίλε για την παρέμβασή σου και όμορφο βράδυ να έχεις.

      Διαγραφή

Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να διαβάσεις τις σκέψεις μου.